שמירה קפדנית על איכות חומרי הגלם ועל תהליכי העבודה

אודות

מצוינות, עדכנות והקפדה על הפרטים הקטנים הן אבני היסוד של חברתנו. אנו מתמקדים במה שאנחנו הכי אוהבים לעשות וגם הכי טובים בו – ליצור מנות טעימות ומיוחדות ללקוחותינו, בכמות שאינה עולה על 1,000 מנות ליום ולא יותר מחמש חברות במקביל.

עובדה זו מאפשרת לחברתנו, בשונה מחברות הסעדה אחרות בשוק, להבטיח כי כמות קטנה של אוכל לעולם לא תבוא על חשבון איכותו וטעמו, והכי חשוב – אנו מאמינים במיוחד ביצירת קשר אישי ודיאלוג עם לקוחותינו בכדי להבין את החברה, לבנות במשותף את הקונספט ורק אז להתאים את התפריט.

הקווים המנחים את חברתנו מתמקדים בבחירה קפדנית של טיב ואיכות חומרי הגלם להכנת מתכונים ותפריטים תוך מתן שירות מעולה בהגשה נעימה ולא יומרנית, יחס חם ומשפחתי ושמירה על סטנדרטים גבוהים הכוללים בין היתר ליווי אישי וצמוד של כל לקוח, זמינות בכל עת, חיבור למתרחש בשטח בזמן אמת והקפדה על גיוון התפריט של כל לקוח ושינויו באופן תדיר.

לוגו פודיס רקע ירוק , שירותי הסעדה TryFoodies