שמירה קפדנית על איכות חומרי הגלם ועל תהליכי העבודה

חוויה קולינרית

השף רפאל עמרני

האחד והיחיד שאחראי על החוויה הקולינרית עבור הלקוחות שלנו – השף רפאל עמרני, ניסיון מעל 31 שנים, בעל ידע רחב בכל הבישולים האוטנטיים והמודרניים, מתמחה בצלייה אסאדו ומעשנות, רפאל הינו שף ברמה סוג 4 בנוסף אחראי על השפים בכל תחנה.

מעשנה

עישון הבשר הוא שיטת בישול המשלבת בין צלייה לאפייה כאשר העשן מוסיף טעם ארומטי מיוחד ומעשיר את הבשר, בנוסף העישון תהליך ארוך יותר מצלייה רגילה. אצלנו תוכלו למצוא גיוון ואיכות בבשר בטעמים ואופן ההכנה כדי לספק לכם חוויה קולינרית מושלמת בכל ארוחה.

מאכלי עדות

חוזרים לתקופת הילדות ולריחות של בית. מגוון רחב של אוכל אתני, מאכלי עדות ומנות שונות מרחבי העולם שמגיעים אליכם ישר לצלחת.

בשרי

הגשת בשר זה המקצועיות שלנו – אנו בוחרים בשבילכם את מיטב הנתחים האיכותיים והטריים ביותר, בשילוב עם התמחות ומקצועיות בהגשת הבשר אתם מקבלים מגוון רחב של סוגי בשרים וטעמים שונים שייתנו מענה לחוויית הבשר המושלמת לעובדי החברה / אירוע העסקי.

סלטים

אוסף מתכוני סלטים מיוחדים וטעימים עם מגוון דינאמי ומשתנה. הסלטים נעשים במקום ומלווים את המנות ותורמות לחוויית הטעמים בשולחן.

השף רפאל עמרני

האחד והיחיד שאחראי על החוויה הקולינרית עבור הלקוחות שלנו – השף רפאל עמרני, ניסיון מעל 31 שנים, בעל ידע רחב בכל הבישולים האוטנטיים והמודרניים, מתמחה בצלייה אסאדו ומעשנות, רפאל הינו שף ברמה סוג 4 בנוסף אחראי על השפים בכל תחנה.

מעשנה

עישון הבשר הוא שיטת בישול המשלבת בין צלייה לאפייה כאשר העשן מוסיף טעם ארומטי מיוחד ומעשיר את הבשר, בנוסף העישון תהליך ארוך יותר מצלייה רגילה. אצלנו תוכלו למצוא גיוון ואיכות בבשר בטעמים ואופן ההכנה כדי לספק לכם חוויה קולינרית מושלמת בכל ארוחה.

מאכלי עדות

חוזרים לתקופת הילדות ולריחות של בית. מגוון רחב של אוכל אתני, מאכלי עדות ומנות שונות מרחבי העולם שמגיעים אליכם ישר לצלחת.

בשרי

הגשת בשר זה המקצועיות שלנו – אנו בוחרים בשבילכם את מיטב הנתחים האיכותיים והטריים ביותר, בשילוב עם התמחות ומקצועיות בהגשת הבשר אתם מקבלים מגוון רחב של סוגי בשרים וטעמים שונים שייתנו מענה לחוויית הבשר המושלמת לעובדי החברה / אירוע העסקי.

סלטים

אוסף מתכוני סלטים מיוחדים וטעימים עם מגוון דינאמי ומשתנה. הסלטים נעשים במקום ומלווים את המנות ותורמות לחוויית הטעמים בשולחן.