שמירה קפדנית על איכות חומרי הגלם ועל תהליכי העבודה

הסעדה לעובדים – כך תבחרו שירות הסעדה מעולה לעובדים

אנחנו חיים כיום במציאות בה אנשים, בדרך כלל, נמצאים בעבודה כ-8 שעות ביום, לכל הפחות. יוצא מכך, שבהכרח את ארוחת הצהריים העובדים יאכלו בזמן שהם בעבודה. יתרה מזאת, בין אם משום שצריך להתחמק מהפקקים ובין אם צריך לשים את הילדים בבתי הספר, עובדים רבים יוצאים מהבית בלא שהספיקו לאכול ארוחת בוקר כמו שצריך.
חלקם עוד ינשנשו משהו קטן בעבודה, אבל חלקם לא יאכלו דבר עד הצהריים.

על כן, ארוחת הצהריים מקבלת משמעות חזקה במיוחד בעידן המודרני – הן משום שלאנשים רבים מדובר בארוחה הרצינית הראשונה שלהם ביום, והן משום שהיא מהווה את ההפסקה הכי גדולה – ואולי היחידה – ביום העבודה.

לכן, לאור חשיבותה של ארוחה זו, מעסיקים רבים בוחרים לתת לעובדיהם, במסגרת תנאי ההעסקה, הסעדה לעובדים. שירות זה חשוב, לא רק בשל הסיבות שמנינו לעיל – שהרי גם ארוחת צהרים שהעובדים מביאים מביתם יכלה לענות על הקשיים הללו.

אלא, ארוחה זה חשובה במיוחד משום שלעובדים רבים אין זמן או את היכולת להכין לעצמם ארוחת צהרים איכותית ומגוונת, וודאי שלא באותה האיכות של ארוחת צהרים של חברת הסעדה.

שירות הסעדה לעובדים עם בשר מעושן איכותי
שירות הסעדה לעובדים עם בשר מעושן איכותי

כיצד לבחור שירות הסעדה מעולה לעובדים?

אם הינך מעסיק, וודאי שאתה מודע לחשיבות של שמירה על מורל גבוה ושביעות רצון בקרב העובדים. כידוע, שביעות רצון העובדים אינה פונקציה של המספר שבתלוש השכר בלבד, אלא תלויה גם באווירה הכללית במשרד.

אווירה זו מושפעת מקצב העבודה, האיכות האנושית, טיב המשימות ועוד. אולם, כפי שאמרנו לעיל, הסעדה לעובדים בדמות ארוחה איכותית באמצע היום תוכל ליצור אווירה שכזו אף היא. אם כך, איך ניתן לדעת באיזה שירות הסעדה לעובדים כדאי לבחור?

איכות המזון

שירות הסעדה לעובדים שאינו נותן מזון איכותי אינו עומד במשימתו ולמעשה, מוטב שלא היה קיים. היתרון העיקרי של אוכל שבושל בידי בעלי מקצוע במקום בידי העובדים עצמם הינו טיב האוכל, כפי שמתבטא במגוון של המנות, איכות מוצרי הגלם, הייחודיות של המזון ועוד. חברת הסעדה שאינה עומדת בסטנדרטים הללו לא תוכל לספק לעובדים את הצרכים המהותיים שלהם בארוחה איכותית ומספקת – תזונתית ורגשית.

אוכל משובח מחומרי גלם טריים במיוחד
אוכל משובח מחומרי גלם טריים במיוחד

היגיינה

משום שספקי מזון לעובדים נוטים לעבוד במטבחים תעשייתיים וגדולים במיוחד – החשיפה לבעיות וליקויי היגיינה יורדת, שכן מדובר באנשי מקצוע. אולם, גם בקרב אנשי המקצוע הללו קיימת שונות מאד גדולה ברמת ההיגיינה שנשמרת במטבחים. אין צורך לפרט מה עלול לקרות במקום עבודה אשר כלל עובדיו אכלו אוכל זהה, אשר היה מקולקל.

היגיינה נכונה במטבח במקום העבודה
היגיינה נכונה במטבח במקום העבודה


קראו עוד אם אתם רוצים לדעת איך
לנהל נכון מטבח במקום העבודה שלכם

יחסי אנוש וקשר עם הלקוח

משום שלאוכל יש משמעות רגשית, מלבד משמעות תזונתית, חשוב לבחור חברת הסעדה לעובדים שמסוגלת לתת שירות גמיש ומעניקה אוזן קשבת ללקוחותיה ולצרכים הייחודיים שלהם. לא כל מקומות העבודה זהים. יתרה מזאת, במקומות עבודה רבים, העובדים יכולים להיות בעלי טעם דומה גם במזון, ועל כן, מומלץ לבחור חברת הסעדה שתוכל לתת מענה גמיש בהתאם לצרכים ולבקשות הספציפיים של כל לקוח, כך שזה יקבל את ארוחת הצהריים הרצויה מבחינתו.

חברת הסעדה עם יחסי אנוש טובים לעובדים
חברת הסעדה עם יחסי אנוש טובים לעובדים

למה לבחור בנו

אנו “פודיס”, חברת הסעדה מהמובילות בארץ. אנו מספקים שירותי הסעדה ברמה גבוהה תוך שמירה על סטנדרטים של מצויינות בכל הקשור להיגיינה, יחסי אנוש ושימור שביעות רצון הלקוח.

אנו גם מתגאים באיכות המזון שאנו מכינים: החל מחומרי גלם מעולים, דרך העסקת מיטב הטבחים בלבד ועד הכנת מגוון רחב של מנות מסוגים שונים, תוך שמירה על גיוון תזונתי לטובת בריאות העובדים של לקוחותינו.

נגן וידאו אודות שירותי הסעדה בשר מעושן משובח
לוגו פודיס רקע ירוק , שירותי הסעדה TryFoodies

יש לכם שאלה?
זקוקים לייעוץ?

אהבתם את הכתבה ?
שתפו בקליק
כתבות בנושא
אוכל לעובדים

מקומות עבודה ברחבי העולם מכירים יותר ויותר בחשיבות התמיכה

תפריט נגישות