שמירה קפדנית על איכות חומרי הגלם ועל תהליכי העבודה

קייטרינג בשר מעושן לאירועים עסקיים

אז מהו בעצם בשר מעושן ולמה זה כל כך טעים?

בשר מעושן הוא שיטת הכנה של בשר אדום לאכילה ושימור עוד מימי העולם העתיק, בימים שבני האדם היו ציידים אמיתיים והיו חייבים להתקיים מצייד כדי לאכול ועוד כשחיו במערות.

מטרת עישון הבשר נועדה לשמר את לתקופות ארוכות, שאילולי העישון היו נרקבים  די מהר.

היום המערות הוחלפו בווילות ובתים מאבן ואת העישון העתיק החליפו טכניקות עישון חדשות המעניקות את הטעמים השונים לבשר מחומר בוער כגון עץ וגם מעניקות לו תכונות עמידות יותר מבשר רגיל וטעימות כמעדן.

תהליך העישון נעשה בטמפרטורה של 80 מעלות עד 130 מעלות בעזרת שימוש בתא בעירה (מעשנה) בטמפרטורות האלה הבשר מתבשל תוך כדי תהליך העישון.
נתח הבשר מתבשל במקום סגור (בתא הבעירה) שבו העשן מצטבר, ומביא לעישון ובישול הבשר בדרך מיוחדת שבה הנתח מתרכך וסופח טעמי עישון מיוחדים.

נגן וידאו אודות שירותי הסעדה עם אוכל טעים ואיכותי

איזה סוגי בשר מומלצים לעישון?

ניתן להעביר תהליך עישון 90% מכל סוגי הבשרים.
הנתחים המומלצים ביותר לעישון הם: אסאדו, פילה,אנטריקוט, סינטה, שייטל, פיקניה, חזה אווז ועוף. גם סוגים שונים של נקניקיות מומלץ לעשן.

בכדי להגיע לתוצאה מיטבית הטעימה ביותר בעישון בשרים חייב לעבור את שלב הטיפול בבשר. שלב זה הינו לפני הבישול עצמו הוא קריטי לקבלת הארומה והטעמים הנכונים כדי שהמנה תהיה סופר טעימה.

מהות הכנת הבשר לפני הבישול היא להוסיף שכבות של טעם, להגביר טעמים טבעיים ולרכך את סיבי הבשר.

3 שיטות עיקריות של הכנת הבשר לעישון: מרינדה, בריין ודריי ראב.

מבחר בשרים משובחים עבור קייטרינג בשר מעושן

חומרי הגלם שאנו מספקים הם הטובים ביותר ובאיכות גבוה.
הציוד של המעשנה שאנו משתמשים הינו הציוד המקצועי ביותר היאה לקייטרינג מעשנות.

האם תפריט קייטרינג בשר מעושן הוא תפריט מגוון?

חברתנו מתמחה בבישול בשרים ומעשנות עם ניסיון רב שנים ע”י שפים ברמה הגבוה ביותר.

אצלנו יוכלו הסועדים לקבל מגוון טעימות מסוגי בשרים שונים ומעושנים בצורה האולטימטיבית ביותר כך שכל יום ייהנו ממגוון טעימות שונות של בשרים מעושנים.
שיטת העישון שלנו הינה שיטה ייחודית עם מעשנות מקצועיות הטובות ביותר.

יש לכם אירוע חברה מיוחד? מעוניינים בקייטרינג בשר מעושן ?

הגעתם למקום הנכון.
עשרות חברות וארגונים גדולים במשק הינם לקוחות של י.ס פודיס בדרך קבע, לקוחות אשר אנחנו דואגים לרווחת העובד מבחינה קולינרית.

אנו נבין את הצורך לתת לעובדים את האוכל האיכותי והטוב ביותר כדי לשמור על בריאותם תוך מגוון רחב של אפשרות בחירה של מאכלים שונים וטעימים.

קייטרינג בשר מעושן עם בשר איכותי

קייטרינג בשר מעושן הידוע גם כ- קייטרינג מעשנות הינו קטגוריה מבוקשת מאוד בתפריט המאכלים

קייטרינג בשר מעושן לאירועי חברה מיוחדים – אנו נוכל לספק את השירות האולטימטיבי עם הציוד קצה הטוב ביותר לכל אירוע חברה בכל מקום בארץ.

העמדת מעשנות מקצועיות עם שפים ברמה גבוה שיכינו את הבשר בשטח / באולם או בכל מקום אחר.

אנו מתמחים בהסעדת אירועי חברה ומספקים קייטרינג בשר מעושן לכל אירוע חברה.
במידה והנכם מעוניינים השאירו פרטים ונחזור אליכם מהר ככל האפשר.

חברת פודיס מספקת בשר מעושן איכותי ומשובח

בשר מעושן הוא סוג של מזון שמכינים בתהליך העישון. תהליך העישון יכול להיעשות עם כל סוג של עשן, כולל עשן עצים, עשן כבול ועשן נוזלי. הבשר יכול להיות מבושל או לא מבושל לפני העישון.

ניתן לאחסן בשר מעושן לפרקי זמן ארוכים יותר ללא קירור מכיוון שהתהליך העישון הורג כל חיידק שעלול לגרום לקלקול או הרעלת מזון. יתרון נוסף של בשר מעושן הוא שניתן לבשל אותו בטמפרטורת החדר

 

תוכלו לייצור איתנו קשר בטלפון:03-381-81-81 או במייל: office@tryfoodies.co.il

לוגו פודיס רקע ירוק , שירותי הסעדה TryFoodies

יש לכם שאלה?
זקוקים לייעוץ?

אהבתם את הכתבה ?
שתפו בקליק
כתבות בנושא
אוכל לעובדים

מקומות עבודה ברחבי העולם מכירים יותר ויותר בחשיבות התמיכה

תפריט נגישות