שמירה קפדנית על איכות חומרי הגלם ועל תהליכי העבודה

שירותי הסעדה

שירותי הסעדה הינו תחום שהפך פופולרי במיוחד בשנים האחרונות. אשר ניתנים במגוון תחומים, ופונים לקהל לקוחות רחב.

שירותי הסעדה מספקים מגוון של יתרונות ופתרונות. צורה זו של הסעדה לעובדים, המהווה תחליף לארוחות אותן מביא העובד מהבית או מכין בעצמו בעבודה, הפכה לשכיחה במיוחד.

נגן וידאו אודות שירותי הסעדה עם אוכל טעים ואיכותי

 

שירות הסעדה איכותי עם בשר משובח
שירות הסעדה איכותי עם בשר משובח

מהם הדברים שכדאי לבדוק בכל הקשור לשירותי הסעדה?

גיוון

שירותי הסעדה איכותיים הם אלה המשלבים מגוון רחב של סוגי מזון, עשירים בטעמים, ריחות וצבעים.
תפריטים המשלבים את כל חמשת החושים, יחד עם אוכל רב ובסגנונות שונים.

ניסיון

לניסיון השפעה רבה הן על איכות האוכל, והן על יעילות העבודה וההתאמה המרבית ללקוח. קיימים שירותי קייטרינג רבים כיום.
כמו בכל תחום, אחד הדברים המבדילים בין חברת קייטרינג אחת לשנייה, ולוקחים חברה מסוימת כמה צעדים קדימה, זה הניסיון.

אמינות ויחס אישי

קשר עם הלקוח, הדאגה לכך שיצא מרוצה והליווי האישי, הינם חלק משמעותי וחשוב ביותר בכל מה שקשור לשירות ככלל, ולשירותי הסעדה בפרט. בשל העובדה שאוכל מהווה חלק מרכזי ובלתי נפרד ביום יום של כולנו, יחס זה חשוב אף יותר.

בקרת איכות

בשל העובדה שמדובר במזון, ישנה חשיבות רבה מאוד לכל נושא איכות המזון וטריותו. שירותי הסעדה צריכים לעמוד בתנאי תו תקן מחמירים, תוך מתן שירות מקצועי ללא פשרות. תהליך הבטחת האיכות כולל בקרה בין היתר על שיטות העבודה, הכלים ועוד.

אופן הבישול

האם מדובר בשפים מקצועיים בעלי ידע רב שעברו הכשרה מקיפה, או שמא מדובר בשפים חובבניים למדיי, ללא הכשרה מתאימה והתאמה מיטבית למאפייני החברה וסוג המזון בה. זהו אחד  הדברים החשובים שצריך לקחת בחשבון, בבואנו לבחור חברת הסעדה.

גמישות

חברת הסעדה איכותית היא זו אשר תוכל להציע ללקוחותיה מנעד רחב של אפשרויות: החל מקייטרינג לאירוע עסקי קטן, ועד לשירותי הסעדה לחברות גדולות וארגונים. כך גם בכל הקשור לתפריט עצמו: לצד האפשרות לבניית תפריט מינימלי, המשלב אוכל עם גיוון בסיסי, קיימת האפשרות לתפריט הגשה עשיר במיוחד המתאים לאירועים גדולים יותר ומתחשב במגוון פרמטרים ומורכבויות.

התחשבות בצרכי הלקוח

לכל לקוח קיימים צרכים שונים. חברת הסעדה איכותית תיקח פרט זה בחשבון, כחלק אינטגרלי מהשירות הניתן.
התחשבות זו כוללת הקשבה לרצונותיו והעדפותיו של הלקוח והתאמה מיטבית ומרבית לו ולצרכיו.

חברת שירותי הסעדה צריכה להתאים את האוכל לסועדים
חברת שירותי הסעדה צריכה להתאים את האוכל לסועדים

אילו דברים נוספים חשוב לדעת?

קיים הבדל משמעותי בין אוכל שהוצא מהקפאה או אף כזה שנשאר מהיום הקודם, לבין אוכל טרי שבושל באותו היום.
כאשר מדובר בבחירת שירותי הסעדה לטובת עובדים, עובדה זו היא חשובה. חברות הסעדה איכותיות הן אלו שיבשלו אוכל טרי בזמן אמת. חשוב וכדאי לבקש להיכנס למטבח בו האוכל מבושל, וזאת כדי להתרשם מצורת העבודה, רמת ההיגיינה וחומרי הגלם מהם מכינים את הארוחות.

שירותי הסעדה – התאמה מרבית ללקוח

שירותי ההסעדה בחברתנו מגיעים בהתאמה אישית מיטבית. קיימים שירותי הסעדה למגוון רחב של לקוחות: הסעדה למפעלים, הסעדה לחברות, הסעדה למוסדות ועוד. חלוקה מוקפדת וברורה זו נעשית מתוך הבנה כי מדובר במוסדות שונים, בעלי צרכים שונים, וזאת על מנת להגיע להתאמה הטובה ביותר ללקוח, כך שיצא מרוצה מבלי שיצטרך להוציא מכיסו סכום נוסף, כדי להגיע למטרה הרצויה

חברת הסעדה אשר דואגת ללקוחות שלה
חברת הסעדה אשר דואגת ללקוחות שלה

אוכל מלא טעם זה פודיס

אם הינכם מעוניינים לשדרג את חברתכם ולדואג יותר לרווחת העובדים, יחד עם שקט נפשי בכל מה שקשור לטיב ואיכות ההסעדה שלהם, הגעתם למקום הנכון.

בחברת פודיס אנו נדאג לספק לכם מנות בבחירה קפדנית הכוללת חומרי גלם איכותיים, יחד עם ניסיון עשיר, התאמה מרבית ללקוח, יחס חם וליווי אישי.

יתרונות הסעדת עובדים

1. הגברת הפרודוקטיביות: כיצד ממלאי שירותי הסעדה תפקיד?

שירותי הסעדה ממלאים תפקיד מכריע בהגברת הפרודוקטיביות בתוך חברות וארגונים. על ידי מתן ארוחות מזינות וטעימות לעובדים במהלך שעות העבודה, שירותי קייטרינג מסייעים להבטיח שלאנשים יהיו את האנרגיה והמיקוד הנדרשים כדי לבצע את המיטב שלהם. במקום שהעובדים יצטרכו לעזוב את המשרד כדי לחפש מזון או להסתפק באפשרויות לא בריאות, הבאת ארוחות אליהם יכולה לחסוך זמן ולעודד אותם להישאר במקום, מה שיוביל בסופו של דבר להגברת היעילות והתפוקה. בנוסף, ארוחות משותפות יכולות לטפח תחושת אחווה בין עמיתים, לקדם עבודת צוות ושיתוף פעולה החיוניים לסביבת עבודה מוצלחת.

יתרונות של מתן ארוחות לעובדים
יתרונות של מתן ארוחות לעובדים

יתרה מזאת, שירותי הסעדה יכולים לתת מענה לצרכים והעדפות תזונתיות שונות, ולהבטיח שכל העובדים יזכו היטב ושביעי רצון. הכלה זו חשובה לא רק למורל העובדים אלא גם לרווחתם הכללית. כאשר העובדים מוזנים היטב ומרוצים, הם נוטים פחות לחוות צניחה או הסחות דעת, מה שמוביל לכוח עבודה ממוקד ופרודוקטיבי יותר. על ידי השקעה בשירותי קייטרינג, חברות מוכיחות שהן מעריכות את הבריאות והאושר של העובדים שלהן, מה שיכול להשפיע לטובה על שימור העובדים ונאמנותם. בסך הכל, שירותי הסעדה מהווים נכס רב ערך ביצירת סביבת עבודה נוחה המעניקה עדיפות לרווחתם הפיזית והנפשית של העובדים, ובסופו של דבר תורמת להגברת הפרודוקטיביות וההצלחה.

2. ‘תרבות עבודה חיובית מתחילה באוכל טוב’: ההשפעה של שירותי הסעדה

אוכל טוב מטפח קשר:
מתן גישה לעובדים לשירותי הסעדה איכותיים יכול להשפיע באופן משמעותי על תרבות העבודה הכוללת בחברה או בארגון. שיתוף ארוחות יחד יוצר הזדמנות לעובדים להתחבר ברמה אישית יותר, מעבר למשימות העבודה הרגילות שלהם. חווית אוכל קהילתית זו מקדמת תחושת שייכות ואחווה בין חברי הצוות, מה שמוביל לסביבת עבודה מגובשת ותומכת יותר. זה מאפשר לעובדים להתחבר על פני ארוחות משותפות, להחליף רעיונות ולבנות מערכות יחסים שחורגות מגבולות התפקידים שלהם.

אוכל כמעודד מורל:
לאוכל יש השפעה חזקה על מצב הרוח והמורל של אנשים. על ידי מתן אפשרויות ארוחות טעימות ומגוונות באמצעות שירותי קייטרינג, חברות יכולות להגביר את מורל העובדים וליצור אווירה חיובית במקום העבודה. כאשר עובדים מצפים לזמני הארוחות בידיעה שהם יתכבדו באוכל טעים ומזין, זה יכול לשפר את שביעות הרצון הכללית שלהם בעבודה ואת תחושת הרווחה. כוח עבודה מאוזן היטב הוא כוח עבודה שמח ומעורב יותר, מה שמוביל להגברת המוטיבציה והפרודוקטיביות.

3. תכנון אירועים קל: האם שירותי הסעדת עובדים יכולים להיות התשובה?

תכנון אירוע בקלות:
כשמדובר בארגון אירועי חברה, אחד ההיבטים החשובים ביותר שיש לקחת בחשבון הוא קייטרינג. זה המקום שבו שירותי הסעדה יכולים להיות באמת אלה שטורפים את הקלפים, ומציעים פתרון מקיף לייעל את תהליך תכנון האירוע. עם שירותי הסעדה מקצועיים על הסיפון, חברות יכולות להקל על הלחץ והאתגרים הלוגיסטיים הקשורים לרוב בהכנת מזון ושירות במהלך אירועים. מתכנון תפריט ועד הצגת אוכל ושירות, שירותי קייטרינג מביאים מומחיות ויעילות לשולחן, ומאפשרים למתכנני אירועים להתמקד בהיבטים חשובים אחרים של האירוע.

תפריטים מותאמים אישית שיתאימו לכל אירוע:
אחד היתרונות המרכזיים של ניצול שירותי הסעדה לאירועי חברה הוא היכולת ליצור תפריטים מותאמים בהתאמה אישית לצרכים ולהעדפות הספציפיות של המשתתפים. בין אם מדובר בארוחת צהריים עסקית רשמית, אירוע נטוורקינג מזדמן או מפגש חגיגי של החברה, שירותי הסעדה של החברה יכולים לעבוד בצמוד למארגני אירועים כדי לעצב תפריטים שיתאימו לנושא, לדרישות התזונתיות ולאווירה הכללית של האירוע. רמת התאמה אישית זו מבטיחה שהאוכל המוגש משפר את חווית האירוע הכוללת ומשאיר רושם מתמשך על האורחים.

4. בריאות ואיכות חיים: האם שירותי הסעדה הם צעד לקראת מקום עבודה בריא יותר?

כשמדובר בקידום בריאות ואיכות חיים במקום העבודה, לא ניתן להתעלם מתפקידם של שירותי הסעדה. על ידי מתן אפשרויות ארוחות מזינות ומאוזנות, לשירותי קייטרינג יש פוטנציאל להשפיע באופן משמעותי על רווחתם הכללית של העובדים וליצור סביבת עבודה בריאה יותר.

  • 1. קידום הרגלי אכילה בריאים:
    שירותי קייטרינג יכולים למלא תפקיד מפתח בקידום הרגלי אכילה בריאים בקרב העובדים על ידי מתן מגוון אפשרויות ארוחות מזינות. על ידי הצעת אפשרויות עשירות בפירות, ירקות, דגנים מלאים וחלבונים רזים, שירותי קייטרינג יכולים לעזור לעובדים לבחור מזון בריא יותר במהלך יום העבודה שלהם. זה לא רק תומך בעובדים בשמירה על תזונה מאוזנת אלא גם תורם לבריאותם ולרווחתם הכללית.
  • 2. התייחסות להגבלות והעדפות תזונתיות:
    יתרון נוסף של שירותי הסעדה בקידום מקום עבודה בריא יותר הוא יכולתם להתאים להגבלות והעדפות תזונתיות שונות. בין אם לעובדים יש אלרגיות למזון, עוקבים אחר תוכניות תזונה ספציפיות או שיש להם העדפות מזון תרבותיות, שירותי קייטרינג יכולים להתאים תפריטים כדי לענות על צרכים אלה. על ידי מתן אפשרויות ארוחות כוללניות ומגוונות, שירותי קייטרינג מבטיחים שכל העובדים יוכלו ליהנות מארוחות מזינות המתאימות לדרישות התזונתיות האישיות שלהם.


לסיכום, שירותי הסעדה מספקים שפע של הטבות לחברות וארגונים. הם לא רק יוצרים סביבת עבודה פרודוקטיבית ובריאה יותר אלא גם מטפחים תחושה של קהילה ואחווה בין העובדים. הנוחות שהם מציעים מבחינת תכנון האירוע פשוט שאין שני לה. השקעה בשירות קייטרינג אמין היא, אם כן, החלטה חכמה שיכולה לשפר משמעותית את התפקוד הכולל של העסק שלך.

שאלות נפוצות על שירותי הסעדה

ניתן להשאיר פרטים באתר ואנו נחזור אליכם בהקדם או להתקשר לטלפון 03-381-81-81

ניתן להיכנס לאתר שלנו, תחת תתי-קטגוריות “שירותי הסעדה”, שם מפורטות כלל האפשרויות אותן אנו מציעים.

אנו בחברת פודיס מספקים שירותי הסעדה למגוון רחב של אזורים בארץ. ניתן לראות את כלל האזורים תחת לשונית “אזורי שירות” שבאתר האינטרנט שלנו.

באתר שלנו תחת הלשונית “חוויה קולינרית”, תוכלו לקרוא ולהתרשם מהתפריט אותו אנו מציעים בחברתנו.

לוגו פודיס רקע ירוק , שירותי הסעדה TryFoodies

תפריט נגישות